WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Openstaande facturen?

Het betaald krijgen van openstaande facturen kost veel tijd, energie en dus geld. De incasso- en informatiedienst van CBM (IID) helpt u graag hierbij.

De enthousiaste en deskundige medewerkers van de CBM-Incassodienst treden op als verlengstuk van uw onderneming en zorgen er voor dat uw facturen betaald worden. De dienstverlening omvat tevens het beperken en inzichtelijk maken van uw bedrijfsrisico’s. De hulp die de IID biedt, helpt u om succesvol zaken te doen en uw gefactureerde omzetten volledig en tijdig geïnd te krijgen.

Een van de middelen die hiervoor worden ingezet, is het praktische incassoportaal van CBM: www.cbm.nl/incasso. Met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord logt u in en kunt u snel en eenvoudig:

  • nieuwe incassovorderingen indienen;
  • op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in uw incassodossiers;
  • reacties plaatsen, betalingen doorgeven of bestanden uploaden;
  • informatieverzoeken afhandelen;
  • signalerings- en betaallijst inzien;
  • kredietinformatie aanvragen.

De buitengerechtelijke incasso verzorgen wij op basis van ‘no cure, no pay’, uitgezonderd dossierkosten à € 15,-. Alle informatie en tarieven betreffende het incasseren van uw vorderingen en het aanvragen van kredietrapporten vindt u op www.cbm.nl/vakgebieden/incassodienst. Voor een voorbeeldrapport klikt u hier. Voorkom renteverlies en aantasting van de liquiditeit van uw onderneming. Schakel de incasso- en informatiedienst van CBM nu in.

Adviseurs

Loes Elbersen
Incassodienst / administratie
  023 515 88 40
mail mij