WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Onze Herman gaat met pensioen

Na 39 jaar trouwe dienst bij zijn ‘Centrale Bond’ oftewel Koninklijke CBM, gaat Herman vanaf 30 juni 2020 genieten van een welverdiend pensioen. Herman Jurrius, wie kent hem niet. Trouw en dienstvaardig naar de leden; altijd een luisterend oor en een goed advies voor ondernemers; lopend geschiedenisboek van de branche en – om met zijn eigen woorden te spreken – bestuurlijk secretaris en voorzitter van een veelheid aan ‘clubjes binnen en buiten CBM’; zoals stichting promotie matrassen, vereniging van orgelbouwers in Nederland, Nederlandse vereniging van fabrikanten van plafond en wandmaterialen, vereniging baby en kleutervak en Hollandsch Slapen.

In de loop der jaren was Herman secretaris van meer dan 10 werkgroepen, secties en van allerlei ad-hoc commissies zoals de lustrumcommissie voor het 100-jarig bestaan van CBM, waar hij fungeerde als spreekstalmeester en conferencier. Na de reorganisatie van 2013 nam Herman een nieuwe rol op zich en bezocht hij meer dan 400 leden, om samen met hen de RI&E in te vullen en het plan van aanpak op te stellen. Ook op kantoor was Herman een zeer gewaardeerde collega. Zijn onnavolgbare en uiterst vriendelijke manier van communiceren, zijn deskundigheid, humor en oprechte interesse in mensen zijn moeilijk te evenaren. Herman was de Nestor en het lopend geweten van CBM; hij kent vrijwel iedereen en iedereen kent Herman.

Een man met zo’n staat van dienst verdient een passend afscheid. Dat hadden we gepland op de netwerkdag van 11 juni 2020. Helaas gooide de coronacrisis roet in het eten. Maar wat in een goed vat zit, verzuurt niet. Op woensdag 16 september 2020 vieren we tijdens een inspirerend event ook het afscheid van Herman. Mocht je persoonlijk afscheid willen nemen, zet deze datum dan alvast in je agenda. Herman zal het op prijs stellen je te zien. Namens alle leden en medewerkers van CBM bedanken we Herman voor zijn inzet, passie en betrokkenheid bij de branche.

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij