WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Ontwikkel de talenten van je medewerkers

Creativiteit is in onze branche genoeg aanwezig! De initiatieven om mee te gaan in de veranderende vraag, duurzaam te produceren en na te denken over circulariteit zien we volop in onze branche. Vaak al opgenomen in een goed businessplan.

Ook jouw medewerkers beschikken over veel talent en creativiteit en vinden het fijn deze in te zetten op het werk. Door hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, daag je hen uit alle talenten goed te benutten. Het afgelopen jaar zijn veel opleidingen en cursussen stilgelegd en zijn fysieke opleidingen vooruitgeschoven. Ook het meekijken bij en leren van collega’s werd vanwege de 1,5 m afstand lastig. Via ons brancheproject Schaven aan jouw toekomst, hebben velen de online leermethode al ontdekt en ondervonden hoe leuk en informatief deze cursussen, podcasts of e-books zijn.

Wie in deze tijden van veranderingen mee wil bewegen, geeft groei en talentontwikkeling van je medewerkers prioriteit, ook al is het soms zoeken naar nieuwe vormen. Wat zijn eigenlijk de talenten van je medewerkers? Hoe kun je de talenten van je medewerkers zo goed mogelijk ontwikkelen? Welke leervorm past bij hem of haar?

Je kunt dit op meerdere manieren aanpakken, laat medewerkers bijvoorbeeld een professionele DISC-test doen of de competentiemeter invullen.
Adviseurs duurzame inzetbaarheid, Anouk van Stipriaan en Miranda Oosdijk, helpen je graag op weg.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij