WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Ondernemers starten campagne in aanloop naar de Europese verkiezingen

MKB-Nederland en VNO-NCW zijn recent gestart met de campagne: ‘EU: waarde in de wereld’, in aanloop naar de Europese verkiezingen. Met de campagne willen de ondernemersorganisaties benadrukken dat zij geloven in het belang, de kracht en de toekomst van de EU. ‘De uitdagingen waar we in Europa met elkaar voor staan kunnen we immers alleen gezamenlijk oplossen. Van klimaat tot migratie en van veiligheid tot het bieden van tegenwicht aan de VS en China: dit kan alleen op EU-niveau’, aldus VNO-NCW en MKB-Nederland.

Open brief van Jacco Vonhof en Hans de Boer

Als officiële start van de campagne benoemen Jacco Vonhof en Hans de Boer in een open brief (‘Naar een EU die een deuk in een pak boter slaat’) een top-vijf van zaken die de Europese Unie op moet pakken. In de campagnebrochure ‘EU: waarde in de wereld’ presenteren VNO-NCW en MKB-Nederland hun visie op wat er volgens ondernemers de komende jaren nodig is ‘zodat we een sterk, welvarend en vooral ook open Europa houden’.

Uitgebreide social media-campagne

De ondernemingsorganisaties voeren de komende weken ook een uitgebreide social media-campagne, waarvoor animaties, banners, infographics, achtergrondverhalen en ander materiaal is ontwikkeld. Ook is er een speciale nieuwsbrief over de Europese verkiezingen waarvoor aanmelden nog mogelijk is. Er valt écht wat te kiezen 23 mei. Ga naar de stembus en laat je horen voor een sterke EU en een sterk Nederland.

Klik hier voor de brochure over de campagne.

Bron: VNO-NCW.nl

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij