WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Ondernemers bezoeken HMC Rotterdam

Donderdag 17 februari waren er meer dan 30 ondernemers aanwezig op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Leden van Jong Management maar ook van CBM. De groep was uitgenodigd door het HMC voor een rondleiding en een presentatie van project Allview, een internationale samenwerking met andere opleidingen in de hout- en meubelindustrie. Daarnaast was er uitleg over hoe het HMC de studenten voorbereidt op de arbeidsmarkt van de toekomst met duurzaamheid, digitalisering en nieuwe technieken.

De middag begon met een korte rondleiding door de school. De machinale werd bekeken, maar ook het lab waar studenten o.a. gebruik kunnen maken van lasermachines en 3D-printers. Na de rondleiding was er een presentatie over het project Allview. Aan de ondernemers werd uitgelegd waar het project om gaat en waarom het zo belangrijk is voor de opleiders in Nederland. Tijdens de maaltijd werd hier nog verder over gepraat.

Na de maaltijd werd de groep in drieën gesplitst voor de zogenaamde rondetafelgesprekken. Hier werd besproken hoe ondernemers omgaan met duurzaamheid en digitalisering. De avond was een mooie start voor een (nog) betere samenwerking tussen theorie en praktijk.

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij