WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Objectieve duurzaamheid, de circulariteit van meubelen en interieurs vaststellen met INSIDE/INSIDE

Woensdag 24 oktober was de lancering van INSIDE/INSIDE in het Broeinest Eindhoven. INSIDE/INSIDE is een objectieve vergelijkingstool waarmee meubelfabrikanten en interieurbouwers de duurzaamheid en circulariteit van hun meubelen en interieurs kunnen bepalen.

Hiermee zet INSIDE/INSIDE een generieke norm in de markt, oftewel een eerlijke en algemeen aanvaarde standaard waar aanbestedende diensten, opdrachtgevers, architecten, ontwerpers, maar ook meubelfabrikanten en interieurbouwers zich naar kunnen richten.

CBM is de komende drie jaar partner van INSIDE/INSIDE. Wij ondersteunen meubelfabrikanten en interieurbouwers in onze ledenkring, die actief met duurzaamheid en circulariteit aan de slag willen.

Op 25 september, tijdens de CBM-ledendag “Duurzaam, durven, doen!” hebben leden voor het eerst kennis kunnen maken met INSIDE/INSIDE. Precies een maand later wordt dit initiatief formeel gepresenteerd. Binnenkort gaat CBM samen met INSIDE/INSIDE een workshop organiseren om leden vertrouwd te maken met de objectieve vergelijkingstool. Steeds meer leden willen actief aan de slag met duurzaamheid en circulariteit. CBM en INSIDE/INSIDE kunnen daar concreet mee helpen.

Klik hier voor het persbericht van INSIDE/INSIDE.

Voor verdere informatie ga naar de PDF of www.INSIDE/INSIDE.nl

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij