WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van onze leden en relaties

Zelf een nieuwtje, materiaal te koop of een leuke bijeenkomst? Laat het ons weten via hoogerwaard@cbm.nl.

Op 9, 10 en 11 oktober 2018 is de 21ste editie van Bouw Compleet in Evenementenhal Hardenberg. Tijdens deze vakbeurs in worden alle bouwtechnieken, noviteiten van gereedschappen en bouwmaterialen gepresenteerd. Het is een ontmoetingsplek voor de vakman om inspiratie op te doen om zijn werk efficiënter uit te kunnen voeren.

Interieurbouw op Bouw Compleet
Bouw Compleet is een uitgelezen moment voor bezoekers om nieuwe kennis op te doen via de exposanten of via demonstraties en workshops. In tegenstelling tot het voorgaande jaar is interieurbouw ruim vertegenwoordigd, dit maal op een prominente plek op de beursvloer.

Het concept
In hal 4 wordt een ‘huis’ neergezet, waar exposanten producten toepassen in de praktijk. Denk hierbij aan: wanden voor woonkamers en vochtige ruimtes, kunststof kozijnen, vloeren. Het huis wordt gestyled met producten van partijen die actief zijn in interieurbouw.

Bezoekers krijgen zo een goed beeld hoe producten kunnen worden toegepast en wat de voordelen zijn van het product.  Om het ‘huis voor interieurbouw’ staan exposanten die het product hebben geëtaleerd in dit ‘huis’ of exposanten die actief zijn in deze sector.

Interesse voor deelname?
Dan kun je contact opnemen met adviseur Lambert van Gameren, E. lambertvangameren@evenementenhal.nl T. 31(0)523-289 844. Voor de laatste updates over Bouw Compleet ga naar bouwcompleet-hardenberg.nl

 

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij