WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Ostermann deelt graag nieuws met je over hun assortiment. Lees in de onderstaande stukken de verschillende nieuwtjes. 

Het succesverhaal gaat verder
Het succesverhaal van de populaire Compact-Style kanten gaat verder. Na de varianten met een middenstuk in Eiken decor zijn de populaire kanten nu ook leverbaar in twee nieuwe aantrekkelijke decoren: Multiplex-wit en White-Black.

De kanten zijn leverbaar vanaf 1 meter in de afmeting 23 x 1,3 mm. In combinatie met een traditionele witte spaanplaat, zoals Pfleiderer U11027 Ijswit ontstaat een bijzonder hoogwaardige en chique ‘HPL-uitstraling’.

Natuurlijke diversiteit – van de beste kwaliteit
Loof- of naaldhout – bij Ostermann vindt men fineerkanten in circa 40 verschillende houtsoorten. De meest gangbare breedtes zijn 24, 33 en 43 mm. Enkele kanten zijn echter ook in andere breedtes leverbaar. De rollengte is normaal gesproken 50 meter.

Fineerkanten moeten altijd volledig, horizontaal en zoveel mogelijk in een afgesloten plastic verpakking bewaard worden, daardoor droogt de kant niet zo snel uit.  Men kan ze probleemloos door middel van beitsen, oliën of te lakken verder behandelen. 

Nieuwe hoekbeschermprofielen
Met het ‘hoekbeschermprofiel rond’ en het ‘hoekbeschermprofiel hoekig, met facet’ zijn er twee nieuwe varianten om kwetsbare meubelhoeken, traptreden of zuilelementen tegen stoten en slagen te beschermen. Tegelijkertijd lenen de profielen zich er ook optimaal voor om de hoeken tot een bijzonder designelement te vormen. Beide modellen zijn leverbaar in de oppervlakte zilverkleurig geëloxeerd, mat. De variant met facet is bovendien leverbaar in de oppervlakte edelstaalkleurig geëloxeerd, geschuurd.

Alles onder het motto ‘Service. Veelvoud. Tempo.’
Van 21 tot en met 24 mei 2019 vond in Keulen de Interzum (internationale beurs voor toeleveranciers van de meubelindustrie en interieurbouw) plaats. Als Europees opererende totaalhandel was Ostermann ook dit jaar weer met een stand in hal 10.2 present. Onder het motto: ‘Service. Veelvoud. Tempo.’ werden actuele trends en nieuwe producten in het internationale assortiment aan de bezoekers voorgesteld.

Nieuwe kanten en kantentrends
Direct op het eerste gezicht zag de bezoeker aan de achterzijde van de open vormgegeven stand het uitgebreide kantenassortiment. Daaronder uiteraard de kanten passend bij de nieuwe Pfleiderer collectie alsook de nieuwe Compact-Style decoren. Een bijzonder plekje hadden de nieuwe kanten, die door de kantenspecialist exclusief passend bij de Forbo Desktop oppervlakken ontwikkeld zijn. 

Nieuwe profielen en greeplijsten
In het assortiment meubelbeslag werden LED-profielen met passende LED-strips in verschillende lichtkleuren, klassieke en trendy meubelgrepen, komgrepen en vele technische profielen getoond. Nieuw in het assortiment waren LED-profielen en greeplijsten met trendy, zwarte oppervlakken alsook de massieve komgrepen van Eiken en Noten.

Design oppervlakken voor de creatieve meubel- en interieurbouw
Met Furniture Linoleum van Forbo, design oppervlakken van Sibu en de flexibele oppervlakken RollBeton en RollRost liet Ostermann deze keer voor het eerst op de Interzum ook een uitgebreid assortiment aan innovatieve design oppervlakken zien. Nieuw in dit assortiment is het flexibele en lichte oppervlak RollMokutan waarmee de uitzonderlijke optiek van verbrand hout ook door de keuken-, meubel- en interieurbouwer eenvoudig aan wanden en meubels kan worden toegepast. 

Diversiteit van lijmen en reinigingsmiddelen
Door middel van actuele toepassingsvideo´s werd de diversiteit van Ostermann aan lijmen en reinigingsmiddelen gepresenteerd. Deze video’s lieten tegelijkertijd ook de bijzondere services en de uitgebreide know-how van de experts van de onderneming zien.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij