WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Nijboer Interieur & Design viert 25-jarig lidmaatschap CBM
Kees Zwetsloot (CBM) verraste René Nijboer van Nijboer Interieur & Design op maandagmiddag met een overheerlijke taart en een oorkonde omdat ze al 25 jaar lid zijn van Koninklijke CBM!


René Nijboer van Nijboer Interieur & Design

Harmeling Interieurs 25 jaar lid van CBM
Ook Harmeling Interieurs viert 25 jaar CBM-lidmaatschap en dus vervolgde Kees Zwetsloot (CBM) zijn weg naar Rijssen. Directeur Arjen Jansen en bedrijfsleider/praktijopleider Ted Tibben namen gezamenlijk de oorkonde en taart in ontvangst.


Arjen Jansen en Ted Tibben van Harmeling Interieurs

Idos Interieurs 20 jaar lid van CBM
Kees Zwetsloot sloot zijn rondreis af bij Idos Interieurs in Almelo die al 20 jaar lid zijn van CBM. Directeur Rian van Ee-Haandrikman nam de oorkonde en jubileumtaart trots in ontvangst.


Rian van Ee-Haandrikman van Idos Interieurs

Brafour 5 jaar lid van CBM
Brafour is 5 jaar lid van Koninklijke CBM en sinds kort verhuisd naar een groter bedrijfspand. Vol trots en enthousiasme vertelt Roel Bogerd over zijn plannen met het unieke stoffeerbedrijf aan Miranda Oosdijk (CBM). De taart en oorkonde vallen zeker in de smaak. Mooi om te zien en te horen dat Brafour klaar is voor de toekomst!


Roel Bogerd van Brafour

INSIDE/INSIDE nominatie voor New York Metrobank van Gjalt Producties
De massief eikenhouten uitvoering van de New York Metrobank van Gjalt Producties is genomineerd voor een plek op INSIDE/INSIDE, een initiatief om steeds meer duurzaamheid in interieurs te bewerkstelligen. De bank is één van de acht genomineerde producten waar tussen nu en 30 september op gestemd kan worden. De winnaar wordt voor 50% door een vakjury bepaald en voor 50% door stemmend publiek. Op 7 oktober wordt op het Dutch Green Building Festival de uitslag bekend gemaakt. Lees meer en stem!


De New York Metrobank van Gjalt Producties

Intera Interieurbouw krijgt andere eigenaar
Intera Interieurbouw krijgt per 1 oktober een andere eigenaar. Jan Retera (55) verkoopt zijn bedrijf na 26 jaar aan Luuk Haeghens en Max van Duynhoven, beiden uit Uden. Het kantoor van Intera blijft gevestigd in Geldrop. Lees meer


Jan Retera in 2015. Hij verkoopt nu zijn bedrijf Intera Interieurbouw. ‘De spreekwoordelijke trein kwam voorbij.’ © Rene Manders

Oriëntatie-ochtend CNC-bewerken bij De Groot
De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen organiseert op dinsdag 12 oktober een oriëntatie-ochtend over CNC bewerken. In een paar uur tijd hoor je verhalen van andere interieurbouwers, kom je te weten hoe CNC-machines werken en krijg je nuttige tips over hoe je het best kunt starten. Lees meer


Biesse Rover CNC machines

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij