WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Gebr. Smits BV, maar liefst 20 jaar lid van CBM
Monique van Niekerk-Mourits bracht een bezoek aan Gebr. Smits BV in Veldhoven ter ere van hun 20-jarig CBM-lidmaatschap! Dirk Smits nam de oorkonde en jubileumtaart graag in ontvangst, van harte!

Dirk Smits met de taart en oorkonde

Derde generatie aan het roer bij De Groot Bewerkingsmachines
In 1978 startte Joop de Groot het bedrijf De Groot Houtbewerkingsmachines, een handel in gebruikte machines vanuit een paardenschuur in Nuland. Het bedrijf groeit al snel uit tot de huidige showroom van 16.000 m2 met ruim 300 nieuwe en gebruikte machines. Sinds 2009 zwaait zoon Ruud met zijn echtgenote Jolanda de scepter. Dit jaar droegen zij De Groot Bewerkingsmachines over aan hun zoon Martijn.
Lees hier het volledige artikel.
De Groot Bewerkingsmachines is business partner van CBM. 

Win een LCA en lidmaatschap voor INSIDE/INSIDE
Vernieuwende, duurzame interieurproducten en materialen krijgen een podium bij INSIDE/INSIDE. INSIDE/INSIDE heeft deze zomer een winactie opgezet. Wil je 3 jaar shinen op het online platform als officiële INSIDE/INSIDE partner met een GRATIS LCA van jouw duurzame materiaal of product(groep)? Dit is je kans! Er wordt namelijk een LCA-berekening en lidmaatschap voor INSIDE/INSIDE weggegeven.
Als winnaar draag je bij aan meer transparantie en duurzamere interieurs. Met de uitkomst van de LCA kun je aantonen hoe duurzaam en circulair jouw product of materiaal daadwerkelijk is. Gebruikers van INSIDE/INSIDE kunnen dit meenemen in hun volledige interieurberekening. Daarnaast krijg je met een lidmaatschap 3 jaar lang maximale exposure op insideinside.nl.
Je inzending wordt beoordeeld door een vakjury en publieksstemmen, op onder meer innovatie, schaalbaarheid, toepasbaarheid, originaliteit en duurzaamheid. Begin oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.
Lees hier meer.

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij