WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Het Anker maakt kleding voor vluchtelingen in Griekenland
Meubelindustrie het Anker uit Druten heeft een mooie bestemming gevonden voor de stukken stof die overblijven na de productie. In samenwerking met Fraenck maakt het Anker van deze overgebleven stoffen jurken voor de vrouwen in de Griekse opvangkampen.

Lees hier meer over deze humanitaire actie.

Ostermann TV
Op het Ostermann TV-kanaal staan heel wat video´s. Zo is er een nieuwe video gemaakt over decoratieve wandpanelen in een handzaam formaat. 
Ostermann TV-kanaal

Van de bloemetjes en de bijtjes
Vele bedrijven willen zich inzetten voor een gezonde en duurzame leefomgeving. Mooie voorbeelden vind je bij STOOFF en Vepa die de natuur een handje helpen. STOOFF heeft bij het bedrijfspand een stukje grond bij het bedrijf ingezaaid met wilde bloemen en onlangs is er een bijenvolk bij STOOFF komen wonen. Zo krijgt het bijenvolk de kans om te overleven, worden de industrieterreinen een stukje groener en fleuriger en wordt de natuur een handje geholpen.
Vepa gaat nog verder door een volledige “circulaire speeltuin” aan te leggen achter de fabriek in Emmen. Dit GreenField staat zelfs als best practice bij de Circulaire icoonprojecten van Nederland Circulair. Deze unieke groene zone achter de fabriek in Emmen is uitgegroeid tot een kennistuin waar geëxperimenteerd wordt met vergeten grondstoffen. 

Deze twee voorbeelden geven mooie inspiratie voor het dichterbij brengen en stimuleren van een gezonde werk- en leefomgeving. Wie volgt?

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij