WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Promissie organiseert: Rondetafellunches
Als overdrager in een familiebedrijf denk je na over vragen als: Hoe maak ik bedrijfsoverdracht bespreekbaar? Zijn mijn kinderen wel geschikt? Als ouder wil je je kinderen niet teveel onder druk zetten. Toch kun je niet vroeg genoeg beginnen om bedrijfsopvolging bespreekbaar te maken. Maar hoe pak je dat dan aan?

ProMissie organiseert speciaal voor directeuren, aandeelhouders en hun echtgenotes van familiebedrijven rondetafelgesprekken. In een informele sfeer onder het genot van een verzorgde lunch samen met andere familiebedrijven in gesprek over bedrijfsopvolging en andere onderwerpen die leven bij familiebedrijven. 

Klik hier voor meer informatie.

Te koop aangeboden
Bedrijf te koop in de regio Schoonhoven. Het is een kleine meubelmakerij, opgericht in 1990 (CBM-lid). Het bedrijf wordt gerund door een ouder echtpaar, met daarnaast twee zeer bekwame werknemers. Doordat er geen opvolging is in de familie en de personeelsleden geen oren ernaar hebben om het bedrijf over te nemen, is het nu in de verkoop. Alles in een prima staat en mag verkocht worden: gebouw, machines, spuiterij, afzuiginstallatie, gereedschap voorraden, klantenbestanden et cetera. De werkplaats heeft een oppervlakte van 800 m2 en er ligt nog wat grond omheen. Totaal gaat het om 2000 m2. In het gebouw bevindt zich een showroom en er is een vergunning om een woonhuis te realiseren.

Er wordt zowel voor de particuliere als de zakelijke markt gewerkt. Daarnaast heeft het bedrijf in de voorbije jaren goede resultaten weten te realiseren en ook 2019 ziet er voorspoedig uit.

Meer informatie? Neem contact op met Herman Jurrius.

Ostermann biedt praktische oplossingen voor opbergruimte
Woonruimte wordt steeds duurder. Omdat elke woning even individueel is als zijn bewoner, behoren slimme oplossingen voor meer opbergruimte tot de dagelijkse uitdagingen van de keuken-, meubel- en interieurbouwer.

Ostermann ondersteunt de keuken-, meubel- en interieurbouwer met talrijke slimme productoplossingen om op maat gemaakte opbergruimtes te maken. Zo kan de keuken-, meubel- of interieurbouwer zich als ‘expert op het gebied van opbergruimte’ aan een eindklant presenteren.

Het succesverhaal gaat verder
Het succesverhaal van de populaire Compact-Style kanten gaat verder. Na de, in het afgelopen voorjaar geïntroduceerde, varianten met een middenstuk in Eiken decor zijn de populaire kanten nu ook leverbaar in twee nieuwe aantrekkelijke decoren: Multiplex-wit en White-Black.

De kanten zijn leverbaar vanaf 1 meter in de afmeting 23 x 1,3 mm. In combinatie met een traditionele witte spaanplaat, zoals Pfleiderer U11027 Ijswit ontstaat een bijzonder hoogwaardige en chique „HPL-uitstraling”.

Ga naar Ostermann voor meer informatie.

 

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij