WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Brand bij Hoogendoorn MBI
Op zondag 2 mei eiste een brand bij Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen en Interieurbouw drie dodelijke slachtoffers.
CBM leeft intens mee met de familie Hoogendoorn, medewerkers en nabestaanden, en wenst ze veel sterkte in deze moeilijke tijd.
 
Dick Hoogendoorn, eigenaar van Hoogendoorn MBI, zei het volgende over de brand:
“Zoals inmiddels bekend, heeft er in de ochtend van zondag 2 mei 2021 een verschrikkelijke brand gewoed rondom ons bedrijfspand in Werkendam. Wij zijn enorm geschrokken en aangeslagen. Wat er precies is gebeurd weten we nog niet. We verlenen alle mogelijke assistentie aan de hulpdiensten. Ons medeleven en de condoleances gaan allereerst uit naar (de nabestaanden van) de drie personen die omgekomen zijn tijdens de brand. Maandagochtend hebben wij met het hele personeel stilgestaan bij dit verlies. Het is nog moeilijk te bevatten.
De brand heeft ook in ons pand gewoed. Voorlopig zien we dat vooral het kantoorgedeelte is verwoest. Dankzij de inzet van de brandweer, lijkt de productiehal en het machinepark voor het grootste deel gespaard.
We hebben een tijdelijk kantoor mogen inrichten in het aangrenzende pand. Van daaruit proberen we de gevolgen van de brand te beperken. We zijn nu volop bezig om ervoor te zorgen dat de lopende opdrachten zo min mogelijk vertraging op zullen lopen. Dat zal misschien niet overal gaan lukken en we vragen daarvoor begrip. We zullen volop in gesprek blijven met onze klanten en leveranciers over de voortgang van de werken.
De impact is groot, maar we zetten samen de schouders eronder. Onze dank gaat ook uit naar de hulpdiensten. Zij hebben geweldig werk verricht.”
 
 
Hollandsch Slapen op 12,13 en 14 september
Hollandsch Slapen, een event voor de Slapen- en Bedtextielbranche in Nederland, vindt plaats op 12, 13 en 14 september in Kasteel Groeneveld te Baarn.

Hollandsch Slapen is een gezelschap van Nederlandse fabrikanten van bedden, matrassen, kussens, bedlinnen, dekbedden, etc. Tijdens het event worden producten gepresenteerd aan de betere slaapspecialisten. Het gaat hier om een evenement, een productpresentatie; het is geen beurs. Het is een intiem, kleinschalig, gezellig, informeel samenzijn in een sfeervolle, aansprekende omgeving. Lees meer

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij