WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Itab Shop Concept viert 20 jaar CBM-lidmaatschap 
Erik Heeg, Managing Director bij ITAB Shop Concept in Den Bosch, nam de jubileumtaart enthousiast aan van Monique van Niekerk. ITAB is 20 jaar lid van CBM en dat mag gevierd worden!

B&B Design 5 jaar lid van CBM
Monique van Niekerk ging in Rosmalen langs bij B&B Design, meubelfabrikant & projectstoffeerder, ter ere van hun 5 jaar lidmaatschap van Koninklijke CBM! Eigenaar Ron Borstel en zijn vader en oprichter Loet Borstel namen de oorkonde en heerlijke jubileumtaart in ontvangst.


Ron Borstel en zijn vader Loet Borstel

Vepa en De Buren realiseren 3.000 onbemande pakket-afhaalpunten
De markt voor pakketdiensten groeit en COVID-19 heeft dit enorm versneld. Gevolg daarvan is de overlast van bestelbusjes in woonwijken, uitpuilende bemande afhaalpunten in winkels, legio u-was-niet-thuis-berichten en een groeiende vraag van ontvangers die zelf het bezorgmoment willen bepalen. De onbemande pakketkluizen van Vepa en De Buren zorgen ervoor dat gebruikers 24/7 hun pakket kunnen ophalen bij het door hen gekozen afhaalpunt.
Op dit moment vinden er pilots plaats in Rotterdam, Amsterdam, Zuid-Holland en Drenthe. Onbemande afhaalpunten zijn na het plaatsen direct beschikbaar voor lokale ondernemers, pakketdiensten en consumenten. Diverse projectontwikkelaars zijn bereid om de pakketkluizen te integreren bij de bouw van een nieuwe woonwijken.
Dankzij de samenwerking tussen Vepa en De Buren, het groeiende aantal aangesloten pakketdiensten en de kapitaalinjectie is het mogelijk om in korte tijd een landelijk netwerk van minimaal 3.000 pakketkluizenwanden te creƫren. Vanuit de thuisbasis van De Buren in Twente en de fabriek van Vepa in Emmen wordt de productie flink opgeschaald. Lees meer

 

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij