WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

30 jaar CBM-lid is een goede reden voor jubileumtaart bij Hermens Meubelbedrijf
Hermens Meubelbedrijf in Nijmegen is maar liefst 30 jaar lid van CBM. Rob Hermens nam met veel plezier de jubileumtaart en oorkonde in ontvangst van Monique van Niekerk.


Rob hermens van Hermens Meubelbedrijf in Nijmegen

Meubel-en Int.bouw van den Hoek viert 25 jaar CBM-lidmaatschap
Monique van Niekerk bleef in Nijmegen en bracht een bezoek aan Meubel-en Int.bouw van den Hoek om 25 jaar CBM-lidmaatschap te vieren met taart en een oorkonde. Jeroen van den Hoek nam beiden graag in ontvangst.


Jeroen van den Hoek geweest van Meubel-en Int.bouw van den Hoek in Nijmegen

Groeneveld & Poirot Interieurbouw is 10 jaar lid van CBM
Groeneveld & Poirot Interieurbouw uit Alblasserdam is 10 jaar lid van CBM! Herbert Groeneveld en compagnon André Poirot zijn trots op alle medewerkers, hun bedrijf en alle kwaliteit maatwerk interieurs die zij met elkaar maken. Dochter Jannemarie en vader Herbert groeneveld namen de oorkonde en jubileumtaart graag in ontvangst van Miranda Oosdijk! Ook zonen Ruben en Simon zijn inmiddels werkzaam bij dit echte familiebedrijf.


Dochter Jannemarie en vader Herbert Groeneveld van Groeneveld & Poirot Interieurbouw

Van der Zwan Scheepsbetimmering en Timmerwerken is 5 jaar lid van CBM
Monique van Niekerk reisde af naar Kerkdriel om persoonlijk een oorkonde en jubileumtaart te brengen bij Van der Zwan Scheepsbetimmering en Timmerwerken, die al weer 5 jaar lid zijn van CBM.

Culimaat High End Kitchens viert 5 jaar CBM-lidmaatschap
Culimaat High End Kitchens in het Brabantse Berlicum  viert 5 jaar CBM-lidmaatschap. Monique van Niekerk bracht uiteraard een oorkonde en jubiluemtaart langs.

Tweede generatie familie Nijdam (Nijwie Furniture) betreedt de outdoormeubelmarkt
Bij de Almelose meubelgroothandel Nijwie Furniture is de tweede generatie officieel toegetreden in het bedrijf. Woensdag 17 maart schreef Qinn Nijdam (19) zich met Nijwie Outdoor in bij de Kamer van Koophandel. Dit samen met zijn broers Chay (17) en Daye (12), onder toeziend oog van vader Daniel Nijdam. Lees meer


Van links naar rechts: broers Daye, Chay en Qinn Nijdam voor het Ondernemershuis, net na een bezoek aan de Kamer van Koophandel.

Brouwers meubelen (BKS) verhuist binnen DWI en gooit het roer om
Veertig jaar na de oprichting heeft Brouwers meubelen (BKS) het roer omgegooid. De producent van eikenhouten meubelen is niet langer voorraadhoudend en richt zich, op één collectie na, volledig op custom made. Daarvoor is veel geïnvesteerd in marketingtools, waarmee specifieke klantwensen vertaald kunnen worden naar concrete opdrachten. Lees meer

Arnoud Brakke in De Woonindustrie, poserend bij meubelen van Canyon, goed passend in een stijlvolle of strak landelijke interieur.

M line en Nationaal Fonds Kinderhulp werken samen om kinderen goede nachtrust te bezorgen
M line en Nationaal Fonds Kinderhulp slaan de handen ineen om kinderen die in armoede leven een goede nachtrust te kunnen bezorgen. Jaarlijks helpt Kinderhulp zo’n 3200 gezinnen bij aanvragen omtrent de herinrichting van de slaapkamer. M line doneert vanaf nu retour gekomen matrassen om bij die aanvragen te hulp te schieten. Een goede nachtrust is namelijk voor iedereen belangrijk, maar juist in de kindertijd wanneer zowel het lichaam als de hersenen nog volop in ontwikkeling zijn, is goed slapen cruciaal. Lees meer

Ministerie van Defensie kiest voor duurzaam en circulair meubilair van VepaDrentea
VepaDrentea levert tenminste de komende drie jaar het kantoormeubilair voor het Ministerie van Defensie. Het contract is Europees aanbesteed. VepaDrentea gaat duurzame en circulaire bureaus, kasten en vergadermeubilair leveren waarbij de voorkeur gaat naar ‘tweede leven’ meubilair. Het meubilair voldoet aan hoge duurzaamheidseisen. Workbrands uit Eindhoven is circulair partner in dit project. Lees meer

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij