WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Henk van Rees van Meubelfabriek C. van Rees en Zn. overleden (78)
Henk van Rees, bekend van Meubelfabriek C. van Rees en Zn. en de winkel Star Stijlmeubelen uit Voorburg, is op 3 december jl. overleden. Hij is 78 jaar geworden. 
Richard van der Hak, Uitgever Interior Business Magazine, schreef een mooi in memoriam. Ook Koninklijke CBM wenst familie, vrienden en medewerkers heel veel sterkte de komende tijd.

Een jubileumrondje langs de velden met Kees Zwetsloot
Adjunct-directeur Kees Zwetsloot maakte een rondje langs jubilerende leden: bij Pelser Groep in Den Bosch feliciteerde hij Thom Pelser en Sebastian van Tuijl met hun 30 jaar lidmaatschap. Hij overhandigde de oorkonde aan Mark van de Laarschot van HML Bedding in Schijndel, die 10 jaar lid zijn. En ging verder naar Sjoerd van Haandel van het bedrijf Van Haandel Interieurbouw in Boekel, Angelo van der Cruijssen van Van der Cruijssen Interieurbouw in Volkel en Dolf Griffioen van Griffioen in Vorm in Veghel die alledrie hun 5-jarig lidmaatschap vierden. Gelukkig hebben ook dit keer alle taarten ongeschonden de eindstreep gehaald! 


Thom Pelser en Sebastian van Tuijl van Pelser Groep in Den Bosch


Mark van de Laarschot van HML Bedding uit Schijndel


Sjoerd van Haandel van het bedrijf Van Haandel Interieurbouw in Boekel


Angelo van der Cruijssen van Van der Cruijssen Interieurbouw in Volkel

   
Dolf Griffioen van Griffioen in Vorm in Veghel

Auping bij de best presterende maakbedrijven van Nederland
Op 3 december is bekend geworden dat Auping voor de eerste keer is opgenomen in de 2020 editie van de Maak100. Deze lijst van honderd best presterende maakbedrijven van Nederland tot een omzet van 500 miljoen euro wordt jaarlijks samengesteld door CFI en MT/Sprout. Auping is nieuw in de Maak100 lijst en komt binnen op nummer 100. Lees meer

Reichmann Interior & Decor 5 jaar CBM-lid
Maurice Reichmann van Reichmann Interieur & Decor viert zijn 5-jarig CBM-lidmaatschap met een oorkonde en jubileumtaart, die hij ontving van onze adviseur duurzame inzetbaarheid Miranda Oosdijk. We zijn trots dat hij lid is en graag gebruik maakt van o.a. ons vraag en aanbod in werk en de juridische dienstverlening.

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij