WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Promissie: Je familiebedrijf overdragen, opvolgen of…
Als ondernemer kom je ooit op het punt dat je terug moet treden uit je bedrijf. Draag je het dan over aan je kinderen of verkoop je het? Zijn je kinderen wel geschikt? Als zoon of dochter van een ondernemer zie je ook het moment aankomen dat je ouder met pensioen gaat. En wat wordt dan jouw rol in het bedrijf? Wil je wel een rol en zo ja welke? Een ingewikkeld proces en een grote beslissing. Hoe maak je de goede beslissing?

Start nieuwe leergang Familie Bedrijf en Opvolging 16 april
ProMissie organiseert voor potentiële opvolgers in het familiebedrijf het leerwerktraject. De leergang gaat over: het wel of niet opvolgen, de historie van jullie bedrijf, zaken als strategie, waarde en risicomanagement. Maar ook over onderwerpen als jouw competenties, het verschil tussen de generaties en familiewaarden.

Het Leerwerktraject Familie Bedrijf en Opvolging is ontwikkeld voor jonge mensen waarvan de ouders een familiebedrijf met enige omvang (10-250 medewerkers) hebben. Als potentiële opvolger leer je tijdens tien interactieve workshops ook van de ervaringen van andere deelnemers. Promissie zorgt voor een vertrouwde omgeving waarin persoonlijke en bedrijfsinformatie binnenskamers blijft. Leergang 2019 start op dinsdag 16 april. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Heb je interesse: reageer snel!

Astrid van Os: info@promissie.nl

Selecta (Pelican Rouge) bij jou op het werk
Selecta (Pelican Rouge) beheerst de kunst van het koffie bereiden al sinds 1863 toen zij als eerste in Europa koffie brandden en handelden. Vandaag de dag staat het merk nog steeds synoniem voor passie voor koffie. Net zoals toen, streeft Selecta (Pelican Rouge) er nu ook nog steeds naar, iedereen te laten genieten van heerlijke koffie.

Ledenvoordeel
Als lid ontvang je tot wel ruim 50% korting op koffieautomaten en de overige producten van Selecta (Pelican Rouge). Voor de kortingslijst ‘koffieautomaten’ kun je direct contact opnemen met Mark Kuijsters, (078) 654 45 44. 

Adviseurs

Lotte van Nifterik
Communicatiemedewerker/ Juridisch secretaresse
  023 515 8842
mail mij