WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Boerboom Hout in ‘Nederland Maakt Het’ op RTL Z
Bas Boerboom, directeur van Boerboom Hout, legt in het RTL Z-programma ‘Nederland Maakt Het’ uit waarom hout zo duurzaam is en wat er allemaal mee mogelijk is. Op vrijdag 24 juli om 16.30 uur is de laatste uitzending. Red je dat niet? Bekijk dan hieronder het betreffende fragment:

 

Boerboom is daarnaast ook nog eens 25 lid van CBM, dus reisde adviseur duurzame inzetbaarheid Miranda Oosdijk af naar Bergeijk om de jubileum oorkonde en taart persoonlijk te overhandigen.


Directeur Bas Boerboom van Boerboom Hout neemt de taart en oorkonde in ontvangst

25 jaar lidmaatschap Meubel- en Rompenfabriek Vermeij
Adjunct-directeur Kees Zwetsloot ging langs bij Meubel- en Rompenfabriek Vermeij bv in Waddinxveen, en overhandigde aan Michel Vermeij een oorkonde en taart om hun 25-jarig lidmaatschap van CBM te vieren.


Michel Vermeij van Meubel- en Rompenfabriek Vermeij bv in Waddinxveen met de jubileum oorkonde en taart

Pieter van de Minkelis wint Jong Management pubquiz
Eind juni vond de online bierproeverij van CBM Jong Management plaats met een bijbehorende pubquiz. Helaas liep de pubquiz niet helemaal naar behoren (lang leve online) en daarom zijn de vragen nagestuurd aan de deelnemers. Het waren zowel vragen over bier, Nijmegen (daar kwam de biersommelier vandaan) als over CBM. Pieter van de Minkelis heeft ijverig de vragen beantwoord en hij kwam als winnaar uit de bus. Accountmanager Monique van Niekerk is daarom afgereisd naar Hoogendoorn MBI in Werkendam de prijs persoonlijk uit te reiken.


Pieter van de Minkelis: winnaar van de pubquiz (online bierproeverij) van Jong Management van Koninklijke CBM. Een mooie prijs en eeuwige roem.

Van ’t Wout Interieurbouw in het zonnetje: 25 jaar lid
Ook Van ’t Wout Interieurbouw in Alphen a/d Rijn is 25 jaar lid van CBM. Peter van ’t Wout, Simon van ’t Wout en Johan de Jong ontvingen uit handen van adjunct-directeur Kees Zwetsloot een oorkonde en taart om dit heugelijke feit te vieren.


Jubileumtaart en een oorkonde voor Peter van ’t Wout, Simon van ’t Wout en Johan de Jong van Van ’t Wout Interieurbouw in Alphen a/d Rijn

Vervest Interieurbouw 10 jaar lid van CBM
Adviseur duurzame inzetbaarheid Miranda Oosdijk had maar liefst twee jubilarissen in Bergeijk: Vervest Inerieurbouw vierde 10 jaar lidmaatschap en ontving uiteraard ook een oorkonde en taart.


Jubileum taart en een oorkonde voor Pieter Vervest van Vervest Interieurbouw in Bergeijk 

Vervroegd pensioen bij Label Produkties
Ton van den Berg zou eind dit jaar zijn commerciële management werkzaamheden voor Label Produkties beëindigen op 75 jarige leeftijd. Vanwege corona is dat nu een ‘vervroegd’ pensioen geworden, zo liet hij recent via Linkedin weten. Lees meer


Ton van den Berg, Label Produkties (foto: LinkedIn)

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij