WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

De MoederMaster: voor vrouwen in het familiebedrijf
Partner zijn van een ondernemer of samen ondernemer zijn in een familiebedrijf kan best ingewikkeld zijn. Het bedrijf neemt een grote plek in en dat staat soms op gespannen voet met het gezinsleven en de familie. Zeker als de bedrijfsoverdracht in zicht komt. Dat levert weer nieuwe situaties en gespreksonderwerpen op, zowel vanuit het perspectief van de overdrager(s) als van de opvolger(s). ProMissie begeleidt al jaren ondernemende families bij de bedrijfsoverdracht en ziet hoe belangrijk de rol van vrouwen is in dat proces.

De MoederMaster is de gelegenheid om samen met andere vrouwen in gesprek te komen over de verschillende thema’s die spelen in het familiebedrijf en bij de bedrijfsoverdracht. De bijeenkomsten bieden inzicht in de verborgen dynamiek van het familiebedrijf, de rollen van vrouwen binnen gezin en bedrijf en hoe vrouwen vanuit hun vele rollen kunnen bijdragen aan communicatie en verbinding.

De bijeenkomsten staan gepland voor de volgende data:
• Dinsdag 9 juni van 10.00 tot 15.00 uur
• Dinsdag 15 september van 10.00 tot 15.00 uur
• Dinsdag 6 oktober van 10.00 tot 15.00 uur
• Dinsdag 3 november van 15.00 tot 21.00 uur (inclusief partners)

Meer informatie is te vinden op promissie.nl of neem contact op via info@promissie.nl.

 

Tekton 30 jaar lid van CBM en dat wordt gevierd
Tekton BV is 30 jaar lid van CBM! Voor de nieuwe zaagmachine ontvingen directeuren Krijn van Zee, Jaco van Hattem en Chris Murk uit handen van Kees Zwetsloot een oorkonde en taart.

 

Nijboer rondt project Grenshotel De Jonckheer af
Nijboer Interieur & Design rondde eind 2019 het project Grenshotel De Jonkheer af. Hier hebben ze 58 hotelkamers, het restaurant en enkele andere ruimtes voorzien van maatwerk. Wil je zien hoe dit verlopen is? Bekijk dan de case op nijboer.nl.

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij