WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Nieuwe directeur bij Ostermann
Vanaf 1 augustus 2019 is de heer dr. Sven Wilhelm toegetreden tot de directie van Rudolf Ostermann GmbH, met hoofdkantoor in Bocholt, Duitsland. De heer Wilhelm ondersteunt Dagmar Daxenberger, die al vele jaren directeur en mede-eigenaar is, in de bedrijfsvoering en zal per direct verantwoordelijk zijn voor de ‘buitenlandse’ afzetmarkten van de kantenspecialist. De digitaliseringsexpert Wilhelm zal de internationale vestigingen van Ostermann, de Marketing- en IT-afdeling waaronder de Online-Shop in 10 verschillende talen gaan aansturen
Uiteraard blijft Erik Sambros directeur van Ostermann Nederland BV. In nauwe samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van Sven Wilhelm zal het al succesvolle werk van de vestiging (nog) verder uitgebouwd worden. Lees meer.

Dagmar Daxenberger – dr. Sven Wilhelm

Excellent kantenband voor Fenix NTM
Ze zijn extreem mat. Ze beschikken over een fluweelachtig zacht oppervlak en zijn bijzonder bestand tegen vingerafdrukken. De nieuwe, trendy kleuren in de Fenix NTM collectie van de Italiaanse plaatfabrikant Arpa Industriale hebben al op de Interzum 2019 voor een sensatie gezorgd. Nu verschijnen de eerste plaatoppervlakken op de markt. De keuken-, meubel- en interieurbouwer die de passende kanten bij de aantrekkelijke oppervlakken zoekt, vindt deze bij Ostermann. Lees meer.

Excellent mat

Innovationlink LIVE maakt innoveren eenvoudiger
Heb je een goed productidee en wil je dit ontwikkelen tot een eigen product? Op 26 november a.s. ontmoet je bij het event Innovationlink LIVE in Tilburg de 11 essentiële schakels uit de innovatieketen. Interessant voor zowel innovators als experts. Stel zelf je programma samen en maak je keuze uit presentaties, matchmaking of laat een Quick Scan maken van jouw innovatiewaarde. Bezoek ook de informatiemarkt en ga in gesprek met ontwerpers, octrooispecialisten, juristen en overheid. Een toegangskaart voor Innovationlink LIVE kost nu maar € 50. Iets voor jou? Ga naar innovation-link.nl/events.

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij