WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Dream Well in Werkendam 5 jaar lid van Koninklijke CBM
Dream Well in Werkendam is 5 jaar lid van Koninklijke CBM! De tijd vliegt! Monique van Niekerk (CBM) bracht een oorkonde en jubileumtaart langs bij Frans en Marcel van der Linden.


Marcel van der Linden en Frans van der Linden van Dream Well

Berkvens Deursystemen introduceert circulaire binnendeur
Berkvens Deursystemen introduceert de allereerste circulaire binnendeur uit de Berkvens Zero collectie. De innovatie werd ontwikkeld in samenwerking met Niaga® (onderdeel van Covestro). Het circulaire deurpaneel is dankzij een gepatenteerde omkeerbare, ‘click-unclick’ verbindingstechniek van Niaga® ‘designed to use again’. Hiermee wordt het mogelijk deuren in de toekomst volledig uit elkaar te halen en daarmee de waardevolle grondstoffen te hergebruiken. De innovatie biedt ook esthetische kansen en kan daarnaast de levensduur van binnendeuren aanzienlijk verlengen. Lees meer en bekijk de video:

 

M line exclusieve slaapleverancier van vakantieparken EuroParcs
Alle vakantiewoningen van EuroParcs worden vanaf deze zomer gefaseerd voorzien van EuroParcs Exclusive by M line producten. De speciale collectie bestaat uit M line boxsprings en matrassen en zijn bedoeld voor zowel de nieuwe als de bestaande woningen. M line en EuroParcs zijn al partner vanaf 2018 en hebben een ultiem slaapcomfort voor gasten als gezamenlijke topprioriteit. Met de uitrol van deze exclusieve collectie versterken beide partijen elkaars internationale groeiambities.
Het continueren en intensiveren van de samenwerking met EuroParcs onderstreept het groeipotentieel van CBM-lid DBC International, de groothandelstak van Beter Bed Holding waar M line onderdeel van uitmaakt. Lees meer


De EuroParcs Exclusive by M line collectie in de showroom van EuroParcs.

Auping op shortlist voor titel ‘MVO Manager van het Jaar 2022’
In de afgelopen weken zijn ruim 900 MVO-managers in Nederland uitgenodigd om 3 personen uit deze groep te kiezen die volgens hen in aanmerking komen voor de titel ‘MVO Manager van het Jaar 2022’. Inmiddels zijn de stemmen geteld en is de shortlist met 10 MVO managers bekend. Onder hen is Mark Groot Wassink, Director Sustainability & Innovation van Royal Auping.
Tijdens het event van Stichting Nederland CO2 Neutraal op 8 december a.s. in Theater Flint te Amersfoort wordt de winnaar bekend gemaakt. De MVO-manager van 2022 ontvangt een bokaal, een prachtig arrangement voor twee personen in het duurzame Hotel Jakarta Amsterdam en een unieke circulaire fiets van mtrl.bike (voorheen DutchFiets). De verkiezing wordt dit jaar voor de 9de keer georganiseerd. Lees meer

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij