WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van leden en relaties

Printerior brengt interieur tot leven met dynamische structuren
Printerior, dochterbedrijf van IMS Werkendam, is een specialist in 2,5D-printing waarbij zichtbare en voelbare diepte-effecten ontstaan.Van hout tot glas, van kunststof tot doek en van vinyl tot behang, alles kan geprint en desgewenst bij IMS in de spuiterij afgelakt worden.
Bekijk alle mogelijkheden op printerior.nl.

Houtstructuur

 

Leergang speciaal voor vrouwen in familiebedrijven
In 2020 start ProMissie met een leergang speciaal voor vrouwen in familiebedrijven: de MoederMaster. ProMissie heeft speciale aandacht voor levenspartners van overdragers (en opvolgers) en de bijzondere positie die zij hebben binnen het familiebedrijf. Met de MoederMaster wil ProMissie vrouwen toerusten voor, inzicht geven in en verder bewust maken van hun belangrijke rol. Wij willen hen daarnaast ook met elkaar verbinden. Door het aanreiken van nieuwe inzichten en het onderling uitwisselen van ervaringen kunnen zij nog meer in hun rol groeien.

Verder organiseren zij op 21 november een introles voor het leerwerktraject voor jonge opvolgers in het familiebedrijf. Tijdens deze gratis introductiebijeenkomst kunnen (potentiele) opvolgers vrijblijvend komen kennismaken met het Leerwerktrajact voor Familie Bedrijf en Opvolging.

Op 11 november en 9 december organiseert ProMissie een Ronde Tafel Lunch speciaal voor directeuren, aandeelhouders en hun echtgenotes van familiebedrijven. In een informele sfeer onder het genot van een verzorgde lunch samen met andere familiebedrijven in gesprek over bedrijfsopvolging en andere onderwerpen die leven bij familiebedrijven. Een familiebedrijfsadviseur van ProMissie zal hierbij aanwezig zijn om vragen te kunnen beantwoorden die hij/zij tegenkomt vanuit praktijk.

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij