WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws leden en relaties

Jubileumtaart en oorkonde voor Wiggers
Wiggers Lijstprofielen is 25 jaar lid van CBM! HR Adviseur Wilrieke Schenning nam taart én oorkonde in ontvangst van onze adviseurs duurzame inzetbaarheid Anouk van Stipriaan en Miranda Oosdijk.

Schuurmaat: een innovatief product van vier laatstejaarsstudenten
Beste vakmannen en -vrouwen van de Nederlandse interieurbouw en meubelindustrie,
Wij zijn vier vierdejaars studenten van de opleiding Technische Bedrijfskunde aan hogeschool Inholland Alkmaar. Wij zijn voor ons laatste project bezig met het ontwikkelen van een innovatief product.
Huidige schuurmachines zijn niet geschikt voor rondingen. Dit komt doordat de schuurmachine maar één of twee contactpunten heeft met het object. Hierdoor bestaat de kans dat de ronding wordt aangetast waardoor het object onherstelbaar wordt beschadigd.

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van een product dat helpt bij dit probleem. Het product kan aangepast worden aan specifieke rondingen en profielen die geschuurd dienen te worden. Hiermee bent u verzekerd van een juiste en gelijke ronding over het gehele object. Het product zal te combineren zijn met bestaande elektrische schuurmachines. Lamme armen en blaren zullen verleden tijd zijn!

Wij zijn momenteel bezig met een marktonderzoek voor dit product. Help ons, met 1 minuut van uw tijd, door het invullen van zeven vragen. Bedankt!
Naar de vragen

Jelle van Baar, Tim Duivenvoorden, Marco Molenaar en Ties Ransijn

Ostermann breidt volautomatische ‘Goods-to-person’ opslagsysteem uit.
Met de uitbreiding van het volautomatische ‘goods-to-person’ opslagsysteem worden meer dan 40.000 boxen kanten opgeslagen en opgehaald. En dat naast een eveneens volautomatisch palletmagazijn met 20.000 palletplaatsen. Het leveren van kleine hoeveelheden blijft een belangrijke service van Ostermann. Een keuken-, meubel- of interieurbouwer heeft voor verschillende projecten (ook) kleine hoeveelheden van diverse kanten nodig. Met de actuele uitbreiding van het logistiek complex zijn niet alleen meer dan 20.000 extra magazijnboxen gecreëerd, maar ook talrijke nieuwe werkplekken voor het afhandelen en versturen van klantorders. Lees meer

Eichholz lanceert virtual 360°-tour
Designliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een online 360°-tour in de glamoureuze Grand Showroom van Eichholtz: 4.500m² luxury lifestyle, tot leven gebracht in een online omgeving. Een unieke manier om digitaal kennis te maken met de complete collectie van Eichholtz met meer dan 400 gloednieuwe items. Lees meer

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij