WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuwe data digitale cursus Veilig en Gezond werken

Op grond van de Arbowet moet de werkgever de werknemer voorlichten over de risico’s van het werk. Die verplichting staat ook in de cao waar het nieuw aangenomen werknemers betreft. In samenwerking met de Houthandelbranche organiseren wij de digitale cursus Veilig en Gezond werken. De cursus wordt gegeven door Freeway Arbo Advies en behandelt de belangrijkste risico’s uit de meubelindustrie, interieurbouw en de houthandel. In verband met grote belangstelling zijn er meer data gepland voor de digitale cursus Veilig en Gezond werken:

14 oktober
21 oktober
2 november
18 november
9 december
15 december

Op alle hierboven genoemde dagen is het mogelijk om een ochtendsessie (08.00 uur tot 10.00 uur) of een middagsessie (15.00 uur tot 17.00 uur) te volgen.

De kosten bedragen € 75,- excl. BTW per persoon voor CBM-leden. De cursisten krijgen na het volgen van de cursus een door een veiligheidskundige ondertekend certificaat. Hiermee kan je aan de inspectie aantonen dat er is voorgelicht. De kosten zijn dit jaar terug te vragen bij ECM (Expertisecentrum Meubel), neem hiervoor contact op met het ECM. Het minimum aantal om de cursus doorgang te laten vinden is 5 personen. Het maximum 10. Het uiterste inschrijfmoment is 1 week voor de betreffende cursusdatum. Er kan kosteloos geannuleerd worden tot 5 werkdagen voorafgaand aan de cursusdag. Tot 4 dagen voor aanvang cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht. Bij afmelding 1 dag voor aanvang cursusmoment en/of op dezelfde dag en/of bij ‘No Show’ wordt 100% in rekening gebracht. Bij ECM kunnen de kosten uiteraard alleen teruggevraagd worden als de cursus ook daadwerkelijk is gevolgd.

Aanmelden kan rechtstreeks bij Freeway Arbo Advies: info@freewayarboadvies.nl

Bij online cursussen voor eigen groepen (vanaf 3 tot maximaal 10 deelnemers ) zijn de kosten € 525,-. Bij minder dan 3 deelnemers graag aanmelden voor de reguliere onlinecursus. Ook is het mogelijk om per individueel bedrijf in-company fysieke cursussen af te spreken en af te nemen. Prijs hiervan is op te vragen bij Freeway Arbo Advies.

Adviseurs

Nelleke Versloot
Arbo, milieu & MVO
  023 515 88 00
mail mij