WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuwe complimentkaarten voor jouw medewerkers

Het geven van complimenten en het waarderen van je medewerkers is ontzettend belangrijk. Positieve aandacht draagt bij aan meer werkgeluk en creëert een werkomgeving waarin het geven van feedback makkelijker gaat. Als je namelijk regelmatig aan de medewerkers laat weten wat er goed gaat, kan je ook makkelijker bijsturen als er iets minder goed gaat.

Eerder dit jaar hebben we complimenten kaarten geïntroduceerd naar aanloop van de Nationale Complimenten dag op 1 maart. Verschillende leden hebben hier mooie acties op ingezet; van het persoonlijk schrijven van kaartjes voor medewerkers tot vlaggenlijnen en bedrukte tompoezen. De kaarten zijn los verspreid en waren ook te vinden in de blikken met gesprekskaarten die beschikbaar zijn voor bedrijven in de branche. De gesprekskaarten zijn bedoeld om de dialoog tussen de werkgever en medewerkers onderling verder op gang te brengen. Dat sluit goed aan bij het geven van complimenten.

Inmiddels nadert het einde van 2023 en hebben we de feestdagen in het vizier. Dat is ook een heel geschikt moment om waardering uit te spreken naar je medewerkers.

Er is een bijpassende, leuke en nieuwe set kaarten beschikbaar vanaf nu. Als jij het leuk vindt om deze kaarten aan je medewerkers te geven kan je deze per set bij de adviseurs van Schaven aan Jouw Toekomst bestellen. Stuur een mailtje naar info@schavenaanjouwtoekomst.nl en laat ons weten hoeveel setjes je zou willen ontvangen (6 verschillende kaarten per set). Neem ook contact op met één van de adviseurs als je de kaarten liever digitaal wil ontvangen.

Daarnaast kan je het blik met de gesprekskaarten ook nog aanvragen mocht je deze niet hebben.

Adviseurs

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Reanne Creyghton
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij