WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Neem deel aan het Rabobankonderzoek voor de Maakindustrie

Wil jij je kunnen benchmarken met andere bedrijven in de sector en weten wat je kan doen om een stapje verder te komen? Wil je daarnaast kans maken op deelname aan de exclusieve Avond van de Maakindustrie op woensdag 4 maart? Neem dan deel aan het Rabobankonderzoek voor de Maakindustrie.

Bent jij lid van CBM en klant bij de Rabobank, dan heb je mogelijk een verzoek gekregen om deel te nemen aan een onderzoek over de maakindustrie in Nederland. Centrale vraag in dit onderzoek is: ‘Hoe investeren bedrijven uit de maakindustrie nu en over 5 jaar in mens, markt en technologie.’ CBM ondersteunt dit onderzoek net als andere technische branches in de maakindustrie.

Met devragenlijst doet Rabobank, ondersteund door brancheorganisaties uit de maakindustrie, onderzoek naar de drijvers van succesvolle bedrijven in de Nederlandse Maakindustrie. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20 minuten. Uiteraard worden antwoorden vertrouwelijk behandeld en alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt.

Door deel te nemen krijg je als eerste het onderzoeksrapport en maak je kans op kaartjes voor de Avond van de Maakindustrie op 4 maart 2020. Dit is een exclusief event waar ruim 200 CEO’s uit de Maakindustrie aanwezig zijn. Los daarvan biedt Rabobank je, in samenwerking met de Koninklijke CBM, de mogelijkheid om de uitkomsten van het onderzoek met collega-ondernemers te bespreken.

Deelnemen?
Stuur een mail naar kennis@rabobank.nl
Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking!

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij