WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nationale Vitaliteitsweek: hét moment voor de persoonlijke gezondheidscheck

Van 20 t/m 26 september 2021 is de 7e editie van de Nationale Vitaliteitsweek! Gedurende deze week staan vitaliteit, gezondheid en werkgeluk centraal en vragen wij aandacht voor het vergroten van vitaliteit en meer verbinding in het Nederlandse bedrijfsleven.

Met het thema #GOFIT draait het om Groei & Ontwikkeling en FIT zijn. Fit dus in de algemene zin van het woord: fysiek en mentaal fit maar ook ‘fit for the job’ en ‘fit for the future’ ofwel één en al bewustwording hoe je aan je eigen vitaliteit kunt werken; wat werkt het beste voor jou en jullie organisatie? Onze CBM-adviseurs denken graag met je mee.

CBM biedt haar leden alléén in 2021 de Persoonlijke Gezondheidscheck gesubsidieerd aan. Dit betekent dat lidbedrijven al hun medewerkers deze check gratis kunnen aanbieden en daarmee voldoen aan een volwaardig PMO (preventief medisch onderzoek) conform de Arbowet. Inmiddels zijn er al 1.593 Gezondheidschecks aan medewerkers in de branche aangeboden en er zitten er nog veel meer in de pijplijn.

Grijp de Nationale Vitaliteitsweek aan om dit onderwerp bij je medewerkers onder de aandacht te brengen. Wil je weten hoe? Neem dan snel contact op met onze adviseurs duurzame inzetbaarheid, Anouk van Stipriaan of Miranda Oosdijk. Zij staan voor je klaar om het eenvoudig en snel te regelen.

Adviseurs

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij