WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Ontmoeting met de markt – MVI Congres

Op donderdag 14 december aanstaande organiseert de Rijksoverheid in Utrecht de tweede editie van het jaarlijkse Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) Congres.
Dit congres is bedoeld voor alle overheidsprofessionals: beleidsadviseurs, budgethouders, bestuurders en inkopers. Het MVI Congres biedt inspiratie en verdieping voor alle overheidsprofessionals die zich bezig houden met maatschappelijke en duurzame initiatieven.
 

Van 12.10 tot 13.10 uur is er in het programma tijdens de lunch ruimte voor een ontmoeting met de markt. Aanbestedende overheden kunnen tijdens dit onderdeel kennis maken met het Nederlandse bedrijfsleven en in gesprek gaan over de mogelijkheden rondom aanbesteden en de innovaties waar het bedrijfsleven aan werkt. Er zijn drie rondes van twintig minuten, waarin aanbestedende overheden kunnen aanschuiven bij een aantal thematafels. 

Ondernemers die aan dit onderdeel van het MVI Congres willen deelnemen, kunnen zich inschrijven voor één van de thematafels. Er is ruimte voor één vertegenwoordiger per bedrijf. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar aan de thematafels. Ondernemers kunnen zich inschrijven tot en met donderdag 7 december 2017 door hier te klikken. Plaatsing is op volgorde van binnenkomst (vol is vol). 

 

 

 

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij