WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Heb jij al een goede werkvoorbereider?

Er is een duidelijk tekort aan werkvoorbereiders en naar verwachting neemt dit tekort verder toe. ECM heeft daarom met medewerking van CBM het initiatief genomen versneld een nieuwe cursus ‘werkvoorbereider’ te ontwikkelen om een oplossing op korte termijn te bieden. In januari 2019 start in Rotterdam en Amsterdam de cursus werkvoorbereider. Met name geschikt voor eigen medewerkers!

Verkorte opleiding
De cursus is een verkort traject dat deelnemers de essentie van theorie en praktijk van werkvoorbereiding leert. Met de verkregen basiskennis kunnen deelnemers (met minimaal een niveau 2 opleiding) zich uitstekend verder ontwikkelen tot werkvoorbereider binnen het eigen bedrijf. De training bestaat uit 20 dagdelen van 3 uur; in de cursusperiode krijgen deelnemers praktische opdrachten mee die ze in het eigen bedrijf kunnen uitvoeren. Na afloop van de cursus krijgen deelnemers een branche-erkend diploma.

Denk vooruit en meld je nu aan!
De trainingsgroep op 21 januari 2019 kan uit maximaal 12 deelnemers bestaan. Klik hier voor meer informatie over de cursus en het aanmelden.

Adviseurs

Marc Mulder
Adviseur vakopleiding en scholing
  023 515 88 00
mail mij

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij