WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuws van onze leden en relaties

‘MoederMaster’ voor Moeders in het familiebedrijf

De rol die moeders spelen tijdens de overdracht van het familiebedrijf wordt vaak onderschat. ProMissie wil extra aandacht schenken aan dit onderwerp. De afgelopen maanden waren ze bezig met het ontwikkelen van een ‘MoederMaster’ speciaal voor Moeders in het Familiebedrijf. In deze serie van vijf bijeenkomsten worden de verschillende rollen van moeders in het familiebedrijf verdiept. Er zal aandacht zijn voor verbinding tussen de generaties, communicatie binnen de familie en juridische aspecten van bedrijfsovername. De MoederMaster start in januari 2019.
 
Op 30 oktober vindt een gratis introductiebijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst geeft Promissie een preview van de inhoud en kunnen gelijkgestemde moeders worden ontmoet. Ben jij of ken jij een moeder die interesse heeft in de introductiebijeenkomst, mail dan naar Elise Griffioen: e.griffioen@promissie.nl voor meer informatie en opgeven.

Klik hier voor de flyer en meer informatie over de ‘MoederMaster’. 

Bedrijf te koop in Friesland

Wegens gebrek aan opvolging te koop. Bedrijf in Drachten, bestaande uit 6 werknemers met een goed geoutilleerd machinepark. Het heeft een bedrijfsoppervlakte van 1000 m2. Nadere inlichtingen bij Cenes Interieurbouw, Standbouw en Scheepsbetimmeringen. Contact opnemen kan via de heer Jeen Veenstra, E veenstra@cenes.nl , telefoonnummer: 06 – 20448453.

Adviseurs

Lotte van Nifterik
Communicatiemedewerker/ Juridisch secretaresse
  023 515 8842
mail mij