WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Moedermaster: moeders in familiebedrijven

Achter een succesvolle ondernemer staat vaak een (veer-)krachtige vrouw. Dat geldt zeker voor familiebedrijven. Moeders in familiebedrijven zijn belangrijk. Niet alleen voor de ondernemer, het gezin en de familie maar ook in het bijzonder voor de kinderen die mogelijk zullen opvolgen. ProMissie, business partner van CBM, ziet dat moeders binnen familiebedrijven vele rollen vervullen. Ze zijn niet alleen vrouw en moeder, maar ook opvoeder, bemiddelaar en wellicht zelf ook actief in het familiebedrijf. Speciaal voor deze moeders ontwikkelt ProMissie een MoederMaster.

Deze MoederMaster biedt moeders inzicht en leert hen om te gaan met de, soms lastige, situaties waar zij tijdens een opvolgingstraject mee te maken krijgen. Met deze bijeenkomsten wil ProMissie moeders bewust maken van hun belangrijke rol en hen met elkaar verbinden zodat moeders ook onderling ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar kunnen inspireren.

Op dinsdag 30 oktober 2018 organiseert ProMissie een gratis introductiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Meer informatie vind je via de link: https://promissie.nl/bedrijfsoverdracht/master-voor-moeders-in-familiebedrijven
Ben je of ken je een moeder die interesse heeft in de introductiebijeenkomst, mail dan naar Elise Griffioen: e.griffioen@promissie.nl, dan word je op de hoogte gehouden over de details van deze bijeenkomst.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij