WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Meet & Greet met Maison&Objet ambassadeurs

Op zondag 19 januari organiseert de Maison&Objet in samenwerking met haar Nederlandse ambassadeurs een inspirerende Meet & Greet op de Maison&Objet in Parijs. De ambassadeurs zijn Edward van Vliet, internationaal designer gespecialiseerd in conceptueel interieur- en productontwerp voor het bedrijfsleven, Anna Borsboom met haar platform ‘Stylink’ voor trendmatching waar creativiteit en commercie samenkomen en Mary Hessing, hoofdredacteur van Residence Magazine en founding editor van WOTH Wonderful Things Magazine.

Tijdens deze Maison&Objet editie vertellen de ambassadeurs door middel van tekst en beeld over hun eigen werk en de Maison&Objet vakbeurs als inspiratiebron.
Kom naar de Meet & Greet, stel persoonlijk je vragen aan de ambassadeurs en ontmoet vakgenoten. Iedereen is welkom en deelname is kosteloos!

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 17 t/m 21 januari 2020. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt CBM haar leden wederom gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-), lees hier meer.

Meet & Greet | zondag 19 januari 2020
10.00 tot 11.00 uur (inclusief een hapje en een drankje)
Locatie/adres: klik hier voor de exacte locatie

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij