WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Nieuw in 2018 – Materialenaanbod “vind ik leuk”

Voor de social media-fans hebben wij op Facebook een pagina gelanceerd: Prikbord – meubel – interieurbouw restmaterialen. Je kunt hier heel makkelijk zelf aanbod plaatsen of kijken of er materiaal wordt aangeboden dat je kunt gebruiken. Een paar platen die de één over heeft van een grote bestelling, kan de ander mooi gebruiken voor een kleiner project. Of wat voor de één restafval is, kan door de ander gebruikt worden in een meubelstuk.

Klik hier om een kijkje te nemen, het is daarbij wel noodzakelijk dat je een Facebook-profiel hebt, bij voorkeur van je bedrijf. Als je op “Vind ik leuk” klikt, verschijnen de V&A’s vanzelf in je timeline. Heb je aanbod dat je graag op de Facebook-pagina wilt plaatsen, dan kun je dat zelf meteen invullen. Na goedkeuring van de beheerders wordt jouw aanbod, of vraag, zichtbaar voor andere leden. Het is alleen bedoeld voor vraag en aanbod van materiaal, andersoortige berichten worden verwijderd. Zorg ervoor dat je bedrijfsnaam en contactgegevens goed in je bericht staan. Handel de correspondentie over het aanbod op een andere manier af, dus via dm, telefoon of e-mail en niet via deze Facebook-pagina.
CBM bemiddelt niet tussen de diverse aanvragen maar faciliteert enkel deze pagina. CBM is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten.

Adviseurs

Herman Jurrius
Belangenbehartiging & secretariaten
  023 - 515 88 00
mail mij