WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Logistiek project is goed op weg

Onlangs is CBM een logistiek project gestart in de sectie Toeleveranciers. Inmiddels is er al met ongeveer 20 bedrijven gesproken en nu al is duidelijk dat er erg veel met ‘lucht rondgereden’ wordt en dat er veel overlap in routes en bestemmingen te zien is.

Het idee achter het project is dat er veel synergievoordelen te behalen zijn met samenwerking op transportgebied. Allereerst richt dit project zich op het vergaren van zoveel mogelijk inzicht in de huidige transportstromen en alle eisen en wensen van de Toeleveranciers. In een tweede stadium zal er getest worden met logistieke dienstverleners.

De uiteindelijke bedoeling is dat er een landelijk netwerk gaat ontstaan waarbij de kwaliteit van het transport gewaarborgd is en waarbij bedrijven optimaal kunnen profiteren van het volume van de groep. Samen met adviesbureau Greenway Logistics zal de CBM daartoe overeenkomsten aangaan met logistieke partijen die deze nieuwe wereld vorm kunnen geven.

Wij zullen je op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen van het project. Wil je nu al meer weten? Neem dan contact op met Herman Jurrius via jurrius@cbm.nl of 023-5158800.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij