WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Kom in actie voor het benutten van HRM-subsidies

Voor ondernemers zijn er diverse regelingen voor het in dienst nemen van mensen uit een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, uit een WW-situatie of laag betaalde werknemers. De regelingen zijn complex, veranderen vaak en zijn administratief intensief. Daarom heeft CBM met Equivalence afspraken gemaakt om de leden hierbij te ondersteunen.

ClaimControl+
Met ClaimControl+ zorgt Equivalence er voor dat veelal onbekende subsidieregelingen alsnog worden benut. Daarnaast kunnen met één van de servicemodules alle regelingen naar de toekomst toe optimaal worden benut.

No cure no pay
De dienst ClaimControl+ is op basis van no cure no pay. Er wordt alleen een vergoeding berekend wanneer de claim wordt gehonoreerd en een teruggave wordt verleend. Dan is de vergoeding 30% van het claimbedrag. Leden van CBM krijgen een korting van 10% en betalen daarom slechts 27%!

Equivalence heeft reeds tientallen miljoenen euro’s teruggevorderd van UWV, Belastingdienst en Verzekeraars. De mogelijkheid voor het (met terugwerkende kracht benutten van regelingen) is beperkt: alleen dit jaar nog kan Equivalence over de jaren 2013 tot en met 2017 regelingen claimen. Daarnaast moet je vanaf 1 januari 2018, voor het benutten van regelingen in de toekomst, tijdig actie ondernemen en je aan de gestelde aanvraagtermijnen houden. Doe je dat niet, dan vervallen je rechten en verlies je veel geld.

Interesse in ClaimControl+?
Neem contact op met Equivalence, info@equivalence.nl of bel: 085-3034354 of Kees Zwetsloot van CBM. Daarnaast kunnen met één van de servicemodules alle regelingen naar de toekomst toe optimaal worden benut. Vraag vrijblijvend een offerte, er zijn diverse modules beschikbaar, klik op het onderstaande schema voor meer informatie.

Adviseurs

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij