WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management te gast bij Pyrasied Xtreme Acrylic

Een Nieuwjaarsborrel vindt altijd plaats in de eerste maand van het nieuwe jaar. Dit jaar stond dan ook op 18 januari de Nieuwjaarsborrel van Jong Management op de planning. Helaas dwarsboomde Code Rood onze plannen en viel er niet af te reizen naar Pyrasied in Leeuwarden. Er werd een nieuwe datum geprikt want het programma moest worden goedgekeurd door de leden. 22 februari reisden de leden van Jong Management af naar Leeuwarden en hebben ze een rondleiding gekregen bij Pyrasied Xtreme Acrylic.

Een uniek verhaal van een kunstenaar die uitgroeide tot een groothandel in vele kunststofplaten met een eigen bewerkingsafdeling. Na het enthousiaste verhaal vond de Algemene Ledenvergadering van Jong Management plaats. Daar werden het nieuwe bestuur, de financiële situatie en het programma voor 2018 gepresenteerd. Jan Willem van Manen van Perfotube nam afscheid als voorzitter en treedt uit het bestuur. Peter Jager, Van Assem Interieurbouw, en Aad Kaandorp, Blok Plaatverwerking, komen het bestuur van Jong Management versterken.

Het programma voor 2018 is nagenoeg rond op een aantal data na. Er zal onder andere een bezoek worden gebracht aan Verschuren Interieurbouw in Eindhoven en Boerboom in Bergeyk. De activiteiten zijn zeker de moeite waard om bij te wonen! Besloten is om de studiereis naar Litouwen ook open te stellen voor oud Jong Managementleden, dus bekijk het programma goed en noteer de data in de agenda’s.

Interesse om een keer kijkje te komen bij Jong Management? Dit kan altijd! Neem gerust contact met ons op voor een uitnodiging (T 023-5158800 of E jm@cbm.nl).

Bijlage: Programma Jong Management 2018

Adviseurs

Katja Jonker
P&O, events & vakopleiding
  023 515 88 42
mail mij