WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management ontmoet elkaar bij Satelliet Hospitality Furniture

Op donderdag 1 juli 2021 was het zover. Het eerste live event sinds maanden voor de leden van CBM Jong Managent. We waren uitgenodigd bij Satelliet Hospitality Furniture en het Inspirium in Breda. De 45 deelnemers werden ontvangen in het Inspirium, waar onze JM-voorzitter Lars van Gruythuisen iedereen hartelijk welkom heette.

Wouter Sterk van Meuviro Interieurbouw uit Breda vertelde over de relatie van Meuviro met Satelliet Hospitality Furniture en het Inspirium. Daarna nam CEO Christan Brouwers het woord namens Satelliet Hospitality Furniture en het Inspirium. Hij vertelde over de geschiedenis van Satelliet en beschreef de huidige en toekomstige visie van het bedrijf. Hierin speelt hospitality zeker een grote rol. Het Inspirium bestaat sinds 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de hospitality-branche. Verschillende expert partners hebben hun krachten gebundeld in het Inspirium en deze synergie zorgt er voor dat bezoekers geïnspireerd raken op het gebied van interieur en gastvrijheid.

Na deze eerste kennismaking werd de groep verdeeld en kregen we een rondleiding in het Inspirium en in de showroom van Satelliet. Hier werd pas echt duidelijk wat er bedoeld wordt met hospitality en een totaalconcept.

De rondleiding werd gevolgd door een levendige borrel waar JM-leden ook eindelijk kennis konden maken met nieuwe leden. Het diner was in de vorm van een buffet zodat het mogelijk was om diverse mensen te spreken. Na een afsluitend drankje keerde iedereen weer met een goed gevoel naar huis, en kijken we uit naar het volgende event.

 

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij