WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management in België

Van donderdagavond 7 t/m zaterdagochtend 9 juni heeft Jong Management een excursie naar België gemaakt. Op donderdagavond werden de jonge managers met diner in Antwerpen ontvangen en aansluitend daaraan brachten ze een bezoek aan een spannende escaperoom. 

Vrijdagochtend begon de dag al vroeg met een bezoek aan Rubio Monocoat in Izegem. Opvallend veel bedrijven waren bekend met deze producten. Het bezoek werd afgesloten met een demonstratie van een nieuwe olie die met UV-ledlicht binnen enkele seconden al volledig droog is. In de middag een bezoek aan Van Hoecke in Sint-Niklaas, distributeur van onder andere Blum en producent van lades. De grote schaal waarop Van Hoecke opereert is indrukwekkend. De reacties na de reis waren erg positief. Het uitwisselen van ervaringen en bezoeken van leveranciers geeft je steeds nieuwe inzichten.

Gratis proefdeelname
Als je eerst wil kijken of Jong Management iets voor je is dan hebben we de mogelijkheid een keer op proef deel te nemen aan een activiteit. Aanmelden kan via e-mail (jm@cbm.nl) of via de website.

Programma Jong Management 2018

Adviseurs

Marc Mulder
Adviseur vakopleiding en scholing
  023 515 88 00
mail mij