WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management bezoekt Verschuren Interieurbouw

18 oktober vond het Jong Management event plaats in Eindhoven. De dag begon bij Verschuren Interieurbouw, waarbij Holly Verschuren samen met Toon Verschuren senior en junior de gastvrouw en gastheren waren. Het was een goede opkomst, zo’n 40 leden waren aanwezig voor een rondleiding binnen het bedrijf.

Na een introductie van de nieuwe leden en de organisatoren van Jong Management, werd de groep gesplitst in drieën. Onder leiding van de familie Verschuren mochten zij een ‘kijkje in de keuken’ nemen. De algemene teneur bleek te zijn dat de JM-leden Verschuren Interieurbouw een net en een mooi bedrijf vonden.

Het event vervolgde zich bij ‘Beachclub Sunrise’ in Best, waar onder het genot van een drankje de rondleiding werd nabesproken. De spreker, Bart Paesie van Patagonia, gaf een presentatie over ‘Kaizen’. Dit is een manier om processen binnen je bedrijf te kunnen verbeteren. Door praktijksituaties te laten zien, legde hij ‘Kaizen’ uit.

Als afsluiter van de dag was er een borrel en aansluitend een ‘standing-dinner’. Dit gaf de leden de mogelijkheid om bij te praten en elkaar op een informele manier te leren kennen.

 

Klik hier voor alle foto’s van het event.

Wil jij ook lid worden van Jong Management en ben je jonger dan 45 jaar? Ga dan naar deze pagina.

Adviseurs

Lotte van Nifterik
Communicatiemedewerker/ Juridisch secretaresse
  023 515 8842
mail mij

Quirijn van Rooij
Account Manager
  023 515 88 00
mail mij