WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management bezoekt STOOFF

21 april jl. was de nieuwe fabriek van STOOFF het podium voor Jong Management. Peter Stoverink heette een grote groep van maar liefst 36 man en vrouwen welkom in het mooie Eibergen. Peter vertelde enthousiast hoe hij is gekomen tot het huidige STOOFF. Van werknemer bij een interieurbouwer via ZZP-er naar ondernemer met 40 medewerkers in dienst.

Bij het huidige STOOFF communiceren alle machines met elkaar. Via het tekenprogramma Imos worden de producten ingevoerd, bewerkt en uiteindelijk in de fabriek uitgevoerd. Het aanmaken van de bibliotheek in Imos is een flinke klus geweest net als het op elkaar instellen van de machines. Eén medewerker is daarvoor vrijgemaakt en er is volop gediscussieerd met de machineleverancier. Met als resultaat dat de machines nu communicerende
vaten zijn. En dat kreeg JM te zien tijdens het bezoek!

Een aantal JM-ers heeft ter plaatse een kastje getekend. Dit werd getekend in Imos en tijdens de rondleiding kon de productie van het kastje worden bewonderd. Uiteindelijk is het kastje aan het eind van de rondleiding gepresenteerd en natuurlijk mee naar huis genomen!
Onder de indruk van het bezoek vertrok de groep richting het restaurant, alwaar onder het genot van een hapje en drankje goed werd nagepraat over het indrukwekkende bezoek. Bedankt Peter voor deze leerzame en mooie middag bij STOOFF.

Sfeerimpressie van deze JM bijeenkomst bekijk je hier.

 

Adviseurs

Katja Jonker
P&O, events & vakopleiding
  023 515 88 42
mail mij