WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management bezoekt Futureland

Op donderdag 23 juni organiseerde Jong Management het laatste event voor de zomer. Met meer dan 40 leden reisden we af naar de Maasvlakte (dat ligt toch echt heel veel verder dan Rotterdam) voor een bezoek aan het bezoekerscentrum Futureland. Dichterbij de grootste en modernste haven van Europa kun je niet komen.

Na de ontvangst kregen we een presentatie van een enthousiaste vrijwilliger. Hij vertelde over het hoe en waarom van de Maasvlakte en (zelfs) met cijfers en feiten wist hij ons te boeien. Na deze presentatie konden met een drankje even bijpraten op het terras waarna we in de gereedstaande bus van Futureland stapten. De bus reed ons over Maasvlakte 1 en 2 waarbij we uitleg kregen over de grootste windmolen en de verschillende schepen die in de havens aanwezig zijn. Ook werd er verteld over het verduurzamen van de haven en de verschillende distributiecentra die aanwezig zijn op de Maasvlakte.

Rond 18 uur stapten we uit de bus en reden we naar Paviljoen Stormvogel in Oostvoorne. Dit paviljoen is gelegen aan het strand en met de voeten in het zand genoten we van drankjes en een BBQ. Door het mooie weer was de nazit lang, men nam de tijd om kennis te maken en weer eens bij te praten. Tegen half 10 waren ook de laatste leden weer begonnen aan de lange (Maasvlakte is niet Rotterdam!) weg naar huis.

Bekijk hier alle foto’s van het event.

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij