WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management bezoekt Arte Groep in Helmond

Donderdag 21 april was Jong Management uitgenodigd bij CBM-lid Arte Groep in Helmond. Arte levert stenen werkbladen en afgeleiden daarvan voor keukens en voor andere projecten, zoals interieurmaatwerk in restaurants. De groep van meer dan 45 personen mocht, voordat ze de zaal ingingen voor de presentatie, een steentje pakken uit een glazen vaas.

Froukje van Osch, CCO van Arte Groep, gaf een introductie van Arte, die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Haar collega Niels van den Beucken (CFO) vertelde ons daarna over de Arte Foundation (Stichting Arte Responsible Stone Foundation). Arte Responsible Stone Foundation heeft als doel zoveel mogelijk kinderen naar school te laten gaan, zodat ze een kans hebben op een betere toekomst. Scholing bieden aan kinderen waar ook ter wereld. Dit doel willen ze niet halen door schoolgebouwen te bouwen maar door de mindset van de ouders van kinderen te veranderen, dat scholing een kind echt kansen biedt (zie www.artefoundation.nl).

Na de presentatie werd de groep in vier kleinere groepen verdeeld (vandaar de verschillende steentjes). Twee groepen startten direct met een rondleiding door het bedrijf en twee groepen praatten onder leiding van Froukje en Niels over verduurzaming (wat doen jullie in je bedrijf om te verduurzamen?) en over de materialen graniet, composiet en keramiek.
Het bedrijfsbezoek werd afgesloten met een Mexicaans buffet waarbij er volop tijd om weer bij te praten met de andere deelnemers van Jong Management. Arte Groep, dank voor de gastvrijheid.

Bekijk hier alle foto’s van het bezoek aan de Arte Group

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij