WORD LID BEL ONS MAIL ONS

ISDN verdwijnt per 1 september; stap op tijd over op VOIP!

Op 1 september 2019 verdwijnt ISDN (technologie voor vaste telefonie). Dat betekent dat alle ISDN-gebruikers vóór die datum moeten overstappen naar vast bellen via het internet met Voice over IP (VoIP). Via CBM-partner sTN kunnen CBM-leden voordelig overstappen op vast bellen via internet.

CBM werkt op het terrein van telefonie al jaren samen met de stichting ‘Telecom en Internetgebruikers Nederland’. (sTN). Via sTN kunnen CBM-leden korting krijgen op mobiele telefoniecontracten van KPN, T-Mobile, Vodafone. Voor vaste telefonie heeft sTN eveneens scherpe bedrijfsoplossingen. ISDN maakt plaats voor vast bellen via het internet met VoIP. Bij sTN gaat dit via het betrouwbare netwerk van KPN. Vast bellen over het internet is snel en vaak zelfs voordeliger dan ISDN.

Ledenvoordeel
De VoIP abonnementen van sTN zijn ontwikkeld voor alle type bedrijven en verschillende wensen. Je kan ervoor kiezen om te betalen naar de hoeveelheid gebruik of onbeperkt te bellen voor een vast bedrag per maand. Voor meer informatie zie https://www.stn.nl/diensten/voip-telefonie/
Er zijn pakketten voor telefonie in de cloud, maar via het basispakket kan de fysieke telefooncentrale gewoon worden behouden. Als CBM-lid ontvang je 15% korting op alle VoIP pakketten van sTN.

Hoe stap ik over?
Het duurt ongeveer een maand voordat de huidige telefoonlijn is overgezet naar vast bellen via het internet. Wacht dus niet te lang. De adviseurs van sTN zijn op werkdagen bereikbaar op 0348- 495 051 en per e-mail op info@stn.nl. Je kan ook een telefonische afspraak maken via. Laat hier je naam en telefoonnummer achter en dan neemt sTN contact met je op.

Adviseurs

Kees Zwetsloot
Financiën, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij