WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Innovatiemissie Smart City Expo World Congress 2019 Barcelona

Banner Smart City Expo Barcelona

De missie is bestemd voor Nederlandse organisaties die actief zijn binnen Smart Cities en de ambitie hebben hun zakelijke activiteiten internationaal uit te breiden. RVO vraagt organisaties zich aan te melden die technologieën bieden die geïntegreerd zijn in het stedelijke ecosysteem.

RVO organiseert de innovatiemissie rondom de jaarlijkse Smart City Expo World Congres 2019 (SCEWC) in Barcelona, dé ontmoetingsplek voor bedrijven, ondernemers, start-ups, steden en onderzoekscentra actief binnen de sector Smart City.

Voorafgaand aan de beurs is er op zondagavond 17 november een netwerkevenement en op maandag 18 november het businessevenement. Bij het businessevenement zijn naast de 200 Nederlandse deelnemers andere deelnemers aanwezig: 200 uit Scandinavische landen en ongeveer 100 uit de rest van de wereld. De overige dagen staan in het teken van de deelname aan de Expo. Het evenement geeft delegatieleden de mogelijkheid een internationaal netwerk op te bouwen en kennis en ervaring te delen.

Deelname kost € 250,- exclusief btw. 

Wil je meer informatie? Klik dan hier om direct naar de website te gaan. 

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij