WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Incassodienst – Kredietrapport

Een kredietrapport geeft een financiële indruk van een zakelijke relatie of klant. Hoe is het betalingsgedrag, zijn er goede financiële resultaten volgens de jaarrekening? CBM heeft samen met CreditDevice een raamcontract afgesloten, waarbij het mogelijk is om tegen aanmerkelijk lagere kosten online kredietrapporten op te vragen op je afnemers. 

In Nederland wordt bij het samenstellen van een kredietrapport een kredietlimiet toegekend. Het kredietlimiet is een korte termijn kredietadvies en is een krachtig hulpmiddel bij het aangaan van een (nieuwe) zakelijke transactie.

Kredietinformatie
In de database van CreditDevice zijn alle in Nederland gevestigde bedrijven opgenomen. De actualisatie van deze data is een continu proces. CreditDevice zorgt ervoor dat je altijd beschikt over accurate kredietrapporten met de meest up-to-date bedrijfsinformatie. Met als doel risico’s te voorkomen en meer omzet te genereren.
Doe je zaken in het buitenland? CreditDevice reist met je de hele wereld over. Internationaal zakendoen biedt veel kansen, maar brengt ook risico’s met zich mee. Zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent over de financiële situatie van je nationale en internationale klanten.

Neem contact op met de Incassodienst van de CBM iid@cbm.nl of T 023-5158840 voor het aanvragen van een inlogcode om toegang te krijgen tot de aanvraagsite. De kosten voor een Nederlands kredietrapport online bedragen nu € 10,50 exclusief btw. Online Internationaal € 20,00 exclusief btw. Klik hier voor een voorbeeld van een kredietrapport. Overige informatie treft je aan op onze website.

 

Adviseurs

Loes Elbersen
Incassodienst / administratie
  023 515 88 40
mail mij