WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Incassodienst – Kredietrapport

Een kredietrapport geeft een financiële indruk van een zakelijke relatie of klant. Hoe is het betalingsgedrag, zijn er goede financiële resultaten volgens de jaarrekening?

In Nederland wordt bij het samenstellen van een kredietrapport een kredietlimiet toegekend. Het kredietlimiet is een korte termijn kredietadvies en is een krachtig hulpmiddel bij het aangaan van een (nieuwe) zakelijke transactie.

CBM heeft samen met CreditDevice een nieuw raamcontract afgesloten, waarbij het mogelijk is om tegen aanmerkelijk lagere kosten online kredietrapporten op te vragen op uw afnemers. Neem contact op met de Incassodienst van de CBM iid@cbm.nl of T 023-5158840 voor het aanvragen van een inlogcode om toegang te krijgen tot de aanvraagsite.

De kosten voor een Nederlands kredietrapport online bedragen nu € 10,50 exclusief btw. Online Internationaal € 20,00 exclusief btw. Klik hier voor een voorbeeld van een kredietrapport. Overige informatie treft u aan op https://www.cbm.nl/vakgebieden/incassodienst/

Adviseurs

Loes Elbersen
Incassodienst / administratie
  023 515 88 40
mail mij