WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Hout Ontdek Tour in Ede

ROC-A12 en het Samenwerkingsverband AAA organiseerden op 17 en 18 januari de Hout Ontdek Tour in Ede. Gedurende deze 2 dagen zijn 155 VMBO-leerlingen van 7 scholen op bezoek geweest.

Onderstaande onderdelen zijn aan bod gekomen:

  • Kahoot* kwis met verschillende vragen over meubelmaken, machines en verschillende houtsoorten.
  • Maken van een booster-box (om speaker van mobieltje te versterken).
  • Schroefwedstrijd.
  • Verschillende opdrachten uitvoeren in de werkplaats (MC-vragen).
  • Korte uitleg ROC A12 en het Samenwerkingsverband.

Voor de beste leerling was er een prijs van € 100 beschikbaar gesteld door het Samenwerkingsverband. Na de puntentelling is gebleken dat Jan van Eckeveld van het Van Lodestein College in Hoevelaken de winnaar is geworden. Afgelopen maandag waren Evert van den Enden (instructeur meubelmaken ROC A12) en Kees Smit (coördinator Samenwerkingsverband AAA) te gast bij het van Lodestein College om de prijs uit te reiken. Na het opbouwen van de spanning mocht Jan van Eckeveld naar voren komen op de prijs in ontvangst te nemen. ROC A12 en het Samenwerkingsverband AAA kijken terug op 2 leuke dagen waarbij we onze toekomstige leerlingen en werknemers voor de meubelbranche hebben leren kennen.

*Kahoot is een tool waarmee je alle studenten actief mee krijgt. Het is een interactieve game dat als bijvoorbeeld een quiz zo in de klas gespeeld kan worden. Het werkt op elke device en maakt dat het gemakkelijk te gebruiken is als student-response systeem. De gegeven antwoorden worden getoond op groot scherm.

 

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij