WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Grote opkomst bij bedrijfsbezoek Jong Management aan Hoogendoorn MBI

Op 9  maart jl. reisden de leden van Jong Management in grote getalen af naar Werkendam, op uitnodiging van Hoogendoorn MBI. De animo was met zo’n 75 leden groot. Bij Hoogendoorn MBI werden we ontvangen met koffie en wat lekkers waarna oud JM-lid Arjan van Gammeren ons welkom heette. Met een presentatie nam hij ons mee in de geschiedenis van het bedrijf en vertelde hij wat Hoogendoorn MBI op dit moment bezig houdt. In een film vertelde ook diverse opdrachtgevers wat hun ervaringen zijn met het bedrijf. Arjan gaf ook aan dat ze dankzij CBM een groot netwerk hebben ontwikkeld in de branche en dat zij ook altijd openstaan voor (nieuwe) samenwerkingen.

Na de presentatie werden we verdeeld in groepen en kon de rondleiding starten. Via de kantoren, waar we even stilstonden bij een mooi weergegeven tijdlijn van Hoogendoorn MBI, ging de rondleiding door de werkplaats. Duidelijk werd dat de machinale vele uren moeten werken om de assemblage van voldoende werk te voorzien. Ook werd er even stilgestaan bij de eigen opleidingsmogelijkheden bij deze werkgever.

Terug in de kantine startte na een korte pauze de presentatie over het Platform Samen Digitaal Veilig. Samen Digitaal Veilig biedt een gratis dienstverleningspakket voor CBM-leden. Hiermee kun je je wapenen tegen hacks, computerinbraken en de schadelijke gevolgen van cybercriminaliteit. Ron Vermeulen nam de groep mee in het hoe en waarom van Samen Digitaal Veilig en enkele deelnemers waren bereidt om een eigen verhaal en ervaring te delen met de groep. Cybercriminaliteit is zeker aanwezig in onze branche.

Na de presentatie konden we beginnen met het buffet. Een mooi moment om het onderwerp van de presentatie nog eens met elkaar door te nemen, maar ook om weer eens bij te praten met elkaar.
We kijken terug op een leuk bedrijfsbezoek en we danken de medewerkers van Hoogendoorn MBI B.V. hartelijk voor de fijne ontvangst.

Bekijk alle foto’s hier.

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij