WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Gratis toegang tot Maison&Objet

De komende editie van Maison&Objet in Parijs is van 6 tot en met 10 september 2019. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs, kom je ook? CBM biedt leden gratis toegang tot de beurs (normaal kosten de kaarten € 70,-).

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op Maison&Objet hun laatste collecties, je kunt er kennis maken met bekende en minder bekende ontwerpers en je vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie op het beroemde trendforum (Hal 7).

Kaarten bestellen
De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link. Vul tijdens het bestellen de volgende code in: CBMP8MOS19.

Hotel in Parijs
Via de website van Promosalons Nederland, kun je met korting een accommodatie boeken bij MagicStay, een platform voor huurwoningen speciaal voor zakenreizigers. 

Meer weten?
Sinds vorig jaar heeft Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). 

Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op Maison&Objet. Voor vragen kan je ook aankloppen bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. info@promosalons.nl.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij