WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Gratis toegang tot Maison et Objet

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 8 t/m 12 september 2022. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt CBM haar leden wederom gratis toegang tot de beurs (normaal € 80,-). De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link. Voer tijdens het bestellen de ‘invitationcode’ in, dit is: CBMS22.

Maison&Objet Rising Talents Awards: Nederland staat in de schijnwerpers
De Maison&Objet biedt elke editie speciale aandacht voor een nieuwe generatie talent, steeds uit een ander land. Na Japan in maart, zullen in september 7 jonge Nederlandse designers in de schijnwerper staan. Je kunt deze designers ontmoeten en hun werk bewonderen op het speciale M&O Rising Talents Awards Platform op de beurs.

Nieuw dit jaar Waww La Table Exhibition & De Cook&Share sector met Gault&Millau
Waww la table brengt de wereld van serviesgoed tot leven met droomachtige decors op tafel. De Cook&Share sector belooft bezoekers de keuken te leren kennen van gastronomische supersterren in wording die door Gault&Millau zijn voorgeselecteerd.

     

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!
Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op mom.maison-objet.com.

Reis & verblijf in Parijs
Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk (heel flauw) controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs of bezoek de PARIS DESIGN WEEK (8 t/m 17 september).

Meer weten? Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op maison-objet.com. Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de M&O) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl

Adviseurs

Loesje Overbeke
Communicatie
  0235158841
mail mij