WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Gratis toegang tot de Maison&Objet!

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 18 t/m 22 januari 2019. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt CBM haar leden wederom gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-). De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link.
Voer tijdens het bestellen de ‘invitationcode’ in, dit is: MOMBC91.

Nieuwe indeling van de beurs
Het aanbod op de beurs sinds september 2018 ingedeeld in twee grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen) en OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten).

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties, je treft er naast de bekende en minder bekende ontwerpers ook de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie op het beroemde trendforum (Hal 7).

Reizen naar de beurs
Met de ‘Thalys’ reis je gemakkelijk en snel naar Parijs. Bestel hier je tickets. Vanaf het Gare du Nord reis je via de snelmetro RER B-lijn in ongeveer 20 minuten naar de beurs (halte: Parc des Expositions).

Een hotel in Parijs
Op de website van Promosalons Nederland, kan je met korting een accommodatie boeken bij ‘MagicStay’, een platform voor huurwoningen speciaal voor zakenreizigers. Voor een complete reis op maat (vervoer+hotel) ga je naar reisbureau ‘Anko Zakenreizen’.
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Vraag bij Promosalons Nederland een lijst met de leukste adressen op.

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!
Sinds vorig jaar heeft de Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op Maison&Objet en schrijf je in voor de gratis nieuwsupdates. Natuurlijk kan je de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Voor alle informatie over de beurs kan je terecht op Maison&Objet. Voor vragen kan je terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. info@promosalons.nl

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij

Lotte van Nifterik
Communicatiemedewerker/ Juridisch secretaresse
  023 515 8842
mail mij